a:1:{s:8:"entities";a:1:{s:10:"M136417088";a:10:{s:6:"pageid";i:136417088;s:2:"ns";i:6;s:5:"title";s:31:"File:Little brown bat, KNWR.png";s:9:"lastrevid";i:911998553;s:8:"modified";s:20:"2024-08-18T16:41:58Z";s:4:"type";s:9:"mediainfo";s:2:"id";s:10:"M136417088";s:6:"labels";a:1:{s:2:"en";a:2:{s:8:"language";s:2:"en";s:5:"value";s:175:"The little brown bat is the most common type of bat in Alaska. These small, flying, nocturnal mammals vary in color from cinnamon to dark brown and range from 3-5 inches long.";}}s:12:"descriptions";a:0:{}s:10:"statements";a:4:{s:4:"P180";a:1:{i:0;a:4:{s:8:"mainsnak";a:4:{s:8:"snaktype";s:5:"value";s:8:"property";s:4:"P180";s:4:"hash";s:40:"e53432d65be9729021c320f2382e689507340840";s:9:"datavalue";a:2:{s:5:"value";a:3:{s:11:"entity-type";s:4:"item";s:10:"numeric-id";i:746127;s:2:"id";s:7:"Q746127";}s:4:"type";s:17:"wikibase-entityid";}}s:4:"type";s:9:"statement";s:2:"id";s:47:"M136417088$667dfe1e-4831-8a8f-4a79-ceb7283dfdfd";s:4:"rank";s:9:"preferred";}}s:4:"P571";a:1:{i:0;a:4:{s:8:"mainsnak";a:4:{s:8:"snaktype";s:5:"value";s:8:"property";s:4:"P571";s:4:"hash";s:40:"6d996295b97c644715375d06ceb1ece9d14d0b33";s:9:"datavalue";a:2:{s:5:"value";a:6:{s:4:"time";s:21:"+2023-08-23T00:00:00Z";s:8:"timezone";i:0;s:6:"before";i:0;s:5:"after";i:0;s:9:"precision";i:11;s:13:"calendarmodel";s:39:"http://www.wikidata.org/entity/Q1985727";}s:4:"type";s:4:"time";}}s:4:"type";s:9:"statement";s:2:"id";s:47:"M136417088$253B0EC1-F786-40C0-8383-4E425CA5B34B";s:4:"rank";s:6:"normal";}}s:5:"P1163";a:1:{i:0;a:4:{s:8:"mainsnak";a:4:{s:8:"snaktype";s:5:"value";s:8:"property";s:5:"P1163";s:4:"hash";s:40:"05f29b63ed31c1ce2d414b312392a6628b5eabed";s:9:"datavalue";a:2:{s:5:"value";s:9:"image/png";s:4:"type";s:6:"string";}}s:4:"type";s:9:"statement";s:2:"id";s:47:"M136417088$12DEDB93-5E56-4384-B28A-2235B91ABBAC";s:4:"rank";s:6:"normal";}}s:5:"P6216";a:1:{i:0;a:6:{s:8:"mainsnak";a:4:{s:8:"snaktype";s:5:"value";s:8:"property";s:5:"P6216";s:4:"hash";s:40:"f69dc45ce9c48664155022498b34100d801bd549";s:9:"datavalue";a:2:{s:5:"value";a:3:{s:11:"entity-type";s:4:"item";s:10:"numeric-id";i:19652;s:2:"id";s:6:"Q19652";}s:4:"type";s:17:"wikibase-entityid";}}s:4:"type";s:9:"statement";s:10:"qualifiers";a:2:{s:5:"P1001";a:1:{i:0;a:4:{s:8:"snaktype";s:5:"value";s:8:"property";s:5:"P1001";s:4:"hash";s:40:"fd03a46bac885aad8c96834e86183c078494dce6";s:9:"datavalue";a:2:{s:5:"value";a:3:{s:11:"entity-type";s:4:"item";s:10:"numeric-id";i:30;s:2:"id";s:3:"Q30";}s:4:"type";s:17:"wikibase-entityid";}}}s:4:"P459";a:1:{i:0;a:4:{s:8:"snaktype";s:5:"value";s:8:"property";s:4:"P459";s:4:"hash";s:40:"832e402327bf08167542c97a70ceda879644c1b8";s:9:"datavalue";a:2:{s:5:"value";a:3:{s:11:"entity-type";s:4:"item";s:10:"numeric-id";i:60671452;s:2:"id";s:9:"Q60671452";}s:4:"type";s:17:"wikibase-entityid";}}}}s:16:"qualifiers-order";a:2:{i:0;s:5:"P1001";i:1;s:4:"P459";}s:2:"id";s:47:"M136417088$F7195EC6-E133-4471-BBCC-0DFC770A521D";s:4:"rank";s:6:"normal";}}}}}}